POTRESAN SLUČAJ

Šefica hitne o bebi u teškom stanju: ‘Nemamo podataka da je pala. Doktorica je napipala oteklinu na glavi’

24.07.2023.., Pula - Pulska Bolnica. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Policija još utvrđuje okolnosti događaja, a Danas.hr ranije je neslužbeno doznao da nisu pronađeni elementi kaznenog djela nakon pretrage obiteljske kuće

Četveromjesečna beba je s ozljedama glave jučer iz pulske bolnice prevezena u KBC Rijeka te je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Policija još utvrđuje okolnosti događaja, a Danas.hr ranije je neslužbeno doznao da nisu pronađeni elementi kaznenog djela nakon pretrage obiteljske kuće.

“Doktorica koja je zbrinjavala dijete je u transportu napipala na glavi oteklinu s lijeve strane. Podataka nemamo da je dijete palo niti da je bilo bolesno. Majka je rekla da je ujutro, kako je doktorica napisala, oko 10 jelo, a nakon toga izgubilo svijest i počelo otežano disati te su ga odmah donijeli na Hitnu medicinsku pomoć”, rekla je Tatjana Čemerikić, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije.

Podsjetimo, ranije su iz KBC-a Rijeka poručili da ne mogu iznositi pojedinosti o slučaju. Prema zasad dostupnim informacijama, beba ima prijelom lubanje i krvarenje u mozgu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari