POTRAGA ZA MLADIĆEM

Sin mu je nestao u Beogradu: ‘Tučnjave nije bilo, nikakvog incidenta, tragova krvi, a Mateja nema‘

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Kazao je i kako su izuzete kamere iz kluba ‘Gotik’ u kojem je Matej bio

Nestao je 27-godišnji Splićanin Matej Periš, koji je posljednji put viđen prije dva dana u jednom noćnom klubu u Beogradu. Na sebi je imao crnu majicu, traperice i crne tenisice s bijelim džonom.

Visok je 188 centimetara, jače je tjelesne građe, plave kose i očiju. Nestanak je prijavljen na Staru godinu.

“Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše”, kazao je za Slobodnu Dalmaciju Matejev otac, vaterpolski sudac i dugogodišnji djelatnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Nenad Periš.

On se sprema zaputiti u Beograd potražiti svog sina Mateja (27) koji je tamo nestao na Staru godinu u dva i pol sata nakon ponoći.

“Kad me je Matejev prijatelj preko kćerkinog Instagrama zatražio broj mobitela nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev mobitel isključen”, kazao je Periš te dodao da u nedjelju leti za Beograd.

Kazao je i kako su izuzete kamere iz kluba “Gotik” u kojem je Matej bio.

“Meni nije jasno kako zaštitarsko osoblje tog kluba ne zna gdje je iz njihovog kluba izišao moj sin. Kad su Matejevi prijatelji primjetili da ga nema mislili su da je s nekim društvom i nisu odmah na to obraćali pažnju. Ali, kada su ujutro pred odlazak iz kluba našli njegovu jaknu na vješalici u garderobi “Gotika”, a njega nije bilo, nastala je panika koja je kulminirala nakon što su shvatili da nije došao ni u zajednički apartman kojeg su u Beogradu unajmili”, kazao je.

“Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da nitko od osoblja “Gotika” nije vidio kada je i gdje je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tučnjave nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema”, kazao je Periš za Slobodnu Dalmaciju te dodao da policija traga za njegovim sinom, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari