POLITIČKA PREVIRANJA

Škoro: ‘Ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek’ bude vjerodostojno’

Foto: Miranda Cikotić/Pixsell

‘Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele’

Most nezavisnih lista odlučio je da će na predstojeće parlamentarne izbore izaći sam, što znači da se neće pridružiti Domovinskom pokretu Miroslava Škore o čemu se pregovarali proteklih dana. U video objavi na Facebooku Mosta, u ležernom izdanju, Božo Petrov je u društvu riječkog vjeroučitelja Marina Miletića i stranačkog kolege Nikole Grmoje objavio odluku te stranke.

‘Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele’

Most nezavisnih lista odlučio je da će na predstojeće parlamentarne izbore izaći sam, što znači da se neće pridružiti Domovinskom pokretu Miroslava Škore o čemu se pregovarali proteklih dana. U video objavi na Facebooku Mosta, u ležernom izdanju, Božo Petrov je u društvu riječkog vjeroučitelja Marina Miletića i stranačkog kolege Nikole Grmoje objavio odluku te stranke.

Na reakciju Miroslava Škore nije trebalo dugo čekati. Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“DOMOVINSKI POKRET SPREMAN JE PREUZETI ODGOVORNOST ZA BUDUĆNOST HRVATSKE!

Domovinski pokret posljednjih je mjeseci uložio veliki napor u okupljanje širokog kruga partnera s kojima bismo konačno srušili duopol HDZ-SDP. Ti su napori urodili plodom i stvorili smo jezgru snažne i svjetonazorski srodne koalicije koja već danas izaziva respekt, pa i strah političkih kartela predvođenih već spomenutim sijamskim blizancima HDZ-SDP plus trabanti, žetončići i trgovački partneri.

Ovo povijesno poslanje morat ćemo izvršiti bez Mosta s kojim smo, u dobroj vjeri, dugo i ozbiljno pregovarali. Ti pregovori nažalost nisu uspjeli. Domovinski pokret neće, neposredno pred izbore koji su nam nametnuti, dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner. Spremni smo s našim koalicijskim partnerima preuzeti odgovornost za budućnost zemlje i naroda, s Mostom ili bez njega. Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele.

Na kraju, ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek’ bude vjerodostojno“, napisao je Škoro.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari