SVEMU JE KUMOVALA ŽESTOKA SVAĐA

Video | Šprajc riješio veliku dilemu koja muči Hrvate: Vrijedi li više braniteljska iskaznica ili HDZ-ova?

Slučaj je važan jer će biti od presudne važnosti i za donošenje budućih sličnih odluka

Vrijedi li više iskaznica hrvatskog branitelja ili iskaznica člana HDZ-a. To se zanimljivo i važno pitanje upravo raspliće na Općinskom sudu u Zagrebu.

Naime, na jednom gradskom parkingu došlo je do žestoke svađe između jedne muške i jedne žene osobe. Potonja je muškoj osobi pri parkiranju oštetila automobil. Bilo je tu i naguravanja, a muškarac je u jednom trenu uzviknuo: “Ja sam hrvatski branitelj”, na što mu je ženska osoba uzvratila: “Ja imam iskaznicu HDZ-a. Vidjet ćeš ti tko sam ja”.

Zbog narušavanja javnog reda i mira su u međuvremenu oboje završili na sudu koji sada mora utvrditi tko je u krivu, a tko je u pravu. Sigurno je da će sud pritom uzeti u obzir i koja je iskaznica važnija i snažnija.

Slučaj je važan jer će biti od presudne važnosti i za dodošenje budućih sličnih odluka tako da ljudi kad se posvađaju na parkingu ili u trgovini, odmah znaju tko se kome mora maknuti. Ovaj s HDZ-ovom iskaznicom ovome s braniteljskom ili obratno.

Međutim, u ovom predmetnom slučaju nema sumnje da će apsolutna pobjednica biti gospođa jer ima obje iskaznice – i HDZ-ovu i braniteljsku, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views1 Views