PRIPREMITE KIŠOBRANE

Stiže velika promjena vremena za produženi vikend! Prognoza meteorologa nije bajna, ali na Jadranu ipak povoljnije

Nestabilno će biti i početkom novog tjedna, često uz kišu i pljuskove, i na Praznik rada, i u utorak

Od sredine do kraja tjedna očekuje nas pravo proljetno vrijeme. Sunčano i toplo će biti na kopnu i moru, a unatoč stalnom rastu temperatura, u subotu nas ipak očekuju padaline, prognoza je RTL-ove meteorologinje Damjane Ćurkov Majaroš.

Na Jadranu većinom sunčano, često i potpuno vedro, a u unutrašnjosti će oblaci povremeno kvariti vedrinu neba, lokalno će uz jači razvoj oblaka pasti i poneki kraći pljusak. Uz obalu prijepodne burin, zatim vjetar s mora, a dnevna temperatura većinom od 15 do 20 stupnjeva.

Velika promjena za vikend

Za vikend stiže velika promjena. Kiša je izglednija u subotu poslijepodne, u nedjelju će većinom izostati, a onda će je u ponedjeljak opet bit često, u utorak je moguća i obilna oborina. Zapuhat će južina, s njom će i temperatura sve više rasti pa će unatoč kiši i pljuskovima tijekom produženog vikenda biti toplo.

Na Jadranu u petak pretežno sunčano, zatim oblačnije, ali do ponedjeljka većinom suho, a onda će i ovdje biti kiše i pljuskova, potkraj dana i izraženih nevremena. Zapuhat će jugo, a u novom tjednu i pojačati. Malo će porasti jutarnja temperatura, a dnevna ostaje oko 20 stupnjeva.

Nestabilno će biti i početkom novog tjedna, često uz kišu i pljuskove, i na Praznik rada, i u utorak, kad bi lokalno moglo biti obilnije oborine, a i temperature će pasti, prognozirala je meteorologinja  N1 Tea Blažević, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari