BORBA PROTIV KORONAVIRUSA

Stožer ukinuo pauzu za dezinfekciju u trgovinama. U posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba!

Pixsell

Od dosad ukupno potvrđenih 2.247 osoba, dosad se oporavilo 2.126 osoba. Još je 17 osoba na liječenju

U posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba, objavio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Od dosad ukupno potvrđenih 2.247 osoba, dosad se oporavilo 2.126 osoba. Preminule su stotinu i četiri osobe. Još je 17 osoba na liječenju.

Trenutno je potvrđeno ukupno 2.247 osoba zaraženih koronavirusom, a 2.126 osoba se oporavilo. Preminule su stotinu i četiri osobe. Dvije osobe su trenutačno na respiratoru.

Dosad je testirano ukupno 68.740 osoba, a u posljednja 24 sata njih 226.

Stožer ukinuo obveznu dezinfekcijsku pauzu u prodavaonicama koje rade dvokratno

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je u nedjelju donio Odluku o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 kojom je ukinuta tzv. dezinfekcijska pauza koju su trgovci morali osiguravati svakoga dana u trajanju od sat vremena.

“Nastavno na povoljnu epidemiološku situaciju Stožer je danas donio Odluku o izmjeni Odluke o radnom vremenu i načinu rada djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, kojom je ukinuta obvezna pauza od sat vremena između dvije smjene radi izmjene radnika i čišćenja i dezinfekcije prostora za prodavaonice koje rade dvokratno. Naravno, to ne znači da čišćenje i dezinfekcija prostora prodavaonica više nisu potrebni, već je preporuka Stožera da se redovito provode čišćenje i dezinfekcija prostora prodavaonica sukladno preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo”, navode u Stožeru.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views