ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

STRAVIČNO! Mladić silovao i maltretirao učenicu (16); Prijeti mu pet godina zatvora!

Foto: Pexels/K.G.

U optužnici stoji da je podignuta zbog počinjenja kaznenog djela silovanja te dva kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo početkom tjedna podignulo je optužnicu protiv 18-godišnjeg mladića iz Koprivnice te ga se tereti za silovanje 16-godišnje učenice. K tome, na teret mu se stavlja da je maloljetnici dva puta silom ograničio kretanje.

Kako prenosi Danica.hr, u optužnici stoji da je podignuta zbog počinjenja kaznenog djela silovanja te dva kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode. Sve se zbilo u prosincu i studenom 2020. godine.

Optuženi mladić nalazi se u istražnom zatvoru, a tužitelji iz Varaždina kažu da je optužnicom predloženo produljivanje zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ako se mladiću dokaže krivnja, mogao bi se suočiti sa zatvorskom kaznom u trajanju od više godina. Do pet godina zatvora predviđeno je za silovanje s tom kvalifikacijom, piše Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari