NESTVARNO!

Supružnici lagali da rade u motelu kako bi se preko reda dobili cijepili

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

“Ogorčeni smo ovakvom sebičnošću koja stavlja u rizik naše najstarije i najranjivije skupine”

Direktor kockarnice čija se vrijednost procjenjuje na 1,6 milijardi funti morao je dati otkaz nakon što su on i njegova supruga optuženi za zavaravanje vlasti kako bi preko reda dobili Covid-cjepivo, prenosi BBC.

Rod Baker iz Great Canadian Gaming kockarnice i njegova supruga Ekaterina otputovali su na udaljeni sjeverni teritorij Yukona po cjepivo. Podaci pokazuju da regija, u kojoj žive mnogi autohtoni stanovnici, ima bržu stopu cijepljenja nego ostatak Kanade. Predstavili su se kao radnici motela. Za to se saznalo tek nakon što su prošlog tjedna zatražili da ih odvezu u zračnu luku odmah nakon cijepljenja u maloj zajednici Beaver Creek, na granici s američkom saveznom državom Aljaska, prenose Vijesti.hr. 

“Ogorčen sam ovim sebičnim ponašanjem”, rekli su iz lokalne zajednice Yukona.

Iz zajednice je i Angela Demit, a napisala je na svojoj Facebook stranici: “Duboko smo zabrinuti postupcima pojedinaca koji stavljaju u rizik starije i ranjive ljude zbog svoje sebičnosti.”

Gospodin Baker i njegova supruga također su kasnije kažnjeni zbog toga što se nisu izolirali 14 dana nakon dolaska u Yukon iz grada Vancouvera, prenose Vijesti.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari