SVEČANOST U DUBAŠNICI: Ovo su najuspješniji sportaši PGŽ za 2015. godinu!

Svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, ekipa, školskih sportskih društava i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije za 2015. godinu održano je u Sportskoj dvorani Osnovne škole “Fran Krsto Frankopan” područne škole Dubašnica u Malinskoj.

Nagrade su se dijelile u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, momčadski i pojedinačno, te u kategoriji sportaša s invaliditetom a proglašena su i najbolja školska sportska društva Primorsko-goranske županije za 2015. godini te najuspješniji sportski djelatnici.

Tri ravnopravne nagrade za životno djelo urečene su Livio Tončiniću, Džoni Švarcu i Tomislav Svetličiću. Nagrađeno je 25 pojedinaca i 15 ekipa iz čak 18 sportova.

Svečanost su popratili zamjenik župana Marko Boras Mandić, načelnik općine Malinska Dubašnica Robert Anton Kraljić, pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehičku kulturu Primorsko-goranske županije Valerij Jurešić, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije Edita Stilin, pomoćnik glavnog tajnika za programe lokalnog sporta Siniša Krajač, te mnogi drugi cijenjeni uzvanici. (foto: pgž)

Popis svih nagrađenih možete pogledati na slijedećem linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari