CIJENA? PRAVA SITNICA

Terasa vile na Visu doslovno je u moru!? U oglasu navode da imaju ‘privatnu plažu’

Foto: Booking

Vrijedi podsjetiti da prema zakonu Republike Hrvatske koncept ‘privatne plaže’ ne postoji

Villa Kati u Visu još je jedan u nizu primjera devastacije hrvatske obale, piše Morski.hr.

Vila, koja se nalazi u Visu, na adresi ulica Vladimira Nazora 47, se uredno iznajmljuje na cijelom nizu oglašivačkih platformi za najam luksuznih nekretnina, a zanimljivo je da se jedini javno dostupan broj telefona povezan s ovom adresom nalazi u Nizozemskoj.

Tjedni najam u špici sezone doseže 10.500 eura, a terasa vile doslovno završava u moru. Sve to se bez ikakvih problem oglašava klijentima na web stranici.

“Čitava vila potpuno je obnovljena u 2017. Ukupno, vila ima 9 prostranih i klimatiziranih dvokrevetnih spavaćih soba s prekrasnim pogledom na more, 7 kupaonica i može primiti do 18 gostiju. Svaka jedinica ima veliku terasu s panoramskim pogledom na more idealnu za uživanje u sunčanju i blagovanju, dok najveća terasa ima izravan ulaz u more i mogućnost veza za dvije jahte”, piše u jednom od oglasa.

Isti objekt oglašava se pod dva imena, Seafront Villa KATI i Villa Sunset Water, piše Morski.hr.

U opisu vile se također navodi kako je kuća obložena istom vrstom kamena kao i Bijela kuća u Washingtonu.

“Četiri kata Vile potpuno su obnovljena 2017. godine nakon izgradnje 2000. Postoje 4 izvrsna apartmana integrirana u jednu Vilu, zadržavajući privatnost svakog dijela. Svaka spavaća soba ima prekrasan pogled na more, a svaki apartman ima veliku terasu s pogledom na more za uživanje u sunčanju i objedovanju na otvorenom. Potpuno opremljeni apartmani s udobnim krevetima i klimom poslužit će vam kao privremeni dom u srcu antičkog dijela Visa. Vila Sunset Water ima 540 m² prekrasnog unutarnjeg prostora i 310 m² terasa s pogledom na more, uključujući 225 m² privatne terase / plaže koja se proteže sve do mora omogućavajući izravan ulaz u more preko stepenica za plivanje i mogućnost do vezova za dvije jahte”, stoji u opisu.

Vrijedi podsjetiti da prema zakonu Republike Hrvatske koncept “privatne plaže” ne postoji, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari