POTREBNA MU JE POMOĆ

Teško bolesni Lovro je borac, a njegova majka poziva: ‘Molim vas pomozite. Nećemo ga ostaviti da se bori sam!’

Foto: RTL

Majka teško bolesnog Vukovarca treba pomoć u borbi s visokim troškovima za prijevoz, smještaj i pomagala

Na apel Snježane Hrček, majke 14-godišnjeg Lovre koji je teško bolestan i treba pomoć teško je ostati ravnodušan. Za RTL.hr kratko je ispričala kako je ih HZZO stalno odbija, za sva pomagala i operativne zahvate koji su Lovri potrebni.

”Četrnaestogodišnji Vukovarac Lovro rođen je kao teško bolesno dijete, ali izborio se za život. Život je najveća vrijednost čovjeka i zato je naša obaveza pomoći Lovri u neprilikama u kojima se nalazi, a koje mu ugrožavaju zdravlje. Lovrina obitelj susrela se s nizom problema koje ne mogu sami riješiti, a to su visoki troškovi prijevoza, smještaja, hrane i cijene raznih pomagala i ortoza koje sežu u nebo. Također postoji mogućnost operativnih zahvata koji će poboljšati ukupno zdravstveno stanje bolesnog dječaka, a koji nažalost nisu besplatni”, priopćila je Hrček.

”Molim sve vas u skladu s mogućnostima pomozite Lovri jer Lovro je pravi borac i mi ga nećemo ostaviti da se bori sam! Unaprijed vam svima hvala!”, dodala je Lovrina majka.

Lovro ima mnogobrojne dijagnoze – cerebralna paraliza -Tetraparesisspastic 4. stupanj, obilno krvarenje na mozgu, hidrocefalus, problemi s vidom Atrophia PNO, subluksacija kukova, epilepsija, GERB – rufluks jednjaka. Zadnja HZZO-a odbijenica koju je dobio bila je za ortozu noge.

Ranije ovog mjeseca, dobili su odbijenicu HZZO-a za kolica i korzet za skoliozu.

Pomoć možete uplatiti na:

Privredna banka Zagreb

OBAVEZNO NAVESTI: Pomoć  za Lovru za liječenje i pomagala

IBAN: HR31 23400093211069920  

SWIFT: PBZGHR2X

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari