'SMJEŠTAJ NEMAM...'

Tinder u Splitu večeras gori! Grad je pun američkih vojnika, traže se zgodne cure i mišićavi mladići

Tinder u Splitu večeras gori! Grad je pun američkih vojnika, traže se zgodne cure i mišićavi mladići

Osim što su živnuli trgovački centri u Splitu, živnule su i aplikacije za dejtanje jer mnogobrojna posada broda traži partnere i partnerice za druženje i zabavu

Pred splitskom lukom je usidren američki nosač aviona USS “Harry S. Truman” s tisućama pripadnika američkih oružanih snaga koji su se ubrzo razmilili gradom. Osim što su živnuli trgovački centri, živnule su i aplikacije za dejtanje, poglavito Tinder, jer mnogobrojna posada broda traži partnere i partnerice, piše Slobodna Dalmacija.

Aplikacije poput Tindera nude pregršt zanimljivih poruka s ponudama i zahtjevima.

Mladići s broda ne traže samo djevojke

“Htio bih upoznati mladu i zgodnu Hrvaticu, smještaj nemam”, napisao je jedan mladi američki mornar. “Tražim ozbiljne žene za dopisivanje”, napisao je drugi koji traži žene starije od 40 godina. “Ima li neka zgodna mlada Hrvatica da se upoznamo i pokaže mi grad”, piše treći.

Povezani VIDEO:

No, mladići s broda ne traže samo djevojke.

“Muškarac sam, volim sve sportove i tražim isto tako sportske i muževne momke za zabavu. Nemam smještaj”, napisao je jedan afroamerikanac predstvljajući se kao časnik na USS “Harry S. Truman”.

“Tražim mišićave muškarce, ovdje sam nekoliko dana. Za početak dopisivanje. Može mi pokazati grad, možemo skupa i u neku gradsku teretanu”, napisao je drugi zainteresirani vojnik.

Nema više zakona ‘ne pitaj, ne govori’

Slobodna Dalmacija podsjeća da je 2010. godine tadašnji američki predsjednik Barack Obama potpisao zakon kojim se prvi put dopušta homoseksualnim osobama u vojsci da slobodno govore o svojoj spolnoj orijentaciji. “To će napokon omogućiti desecima tisuća Amerikanaca da ne moraju živjeti u laži”, izjavio je tada Obama.

Time je i formalno bio ukinut zakon popularno nazvan “Ne pitaj, ne govori” iz 1993. godine, zbog kojeg je iz američkih oružanih snaga bilo otpušteno više od 13.500 pripadnika koji su javno govorili o svojoj seksualnosti, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari