ZAVRŠILA PRAVO

Tko je žena koju je vozio Banožićev šef osiguranja u nesreći dan prije užasa kod Vinkovaca? Držala je Banožiću kišobran…

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

U MORH-ovom automobilu koji je u petak, 10. studenoga, sudjelovao u lakšoj prometnoj nesreći bili su najbliži suradnici Marija Banožića

U MORH-ovom automobilu koji je u petak, 10. studenoga, sudjelovao u lakšoj prometnoj nesreći bili su najbliži suradnici Marija Banožića. Nesreću je skrivio Banožićev šef osiguranja koji je vozio Natašu Pejčić Šušković, voditeljicu Samostalnog odjela za protokol. Srećom, u toj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a bilo je to samo dan prije prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen bivši ministar, a poginuo Goran Šarić, otac dvoje djece.

Nesreća se u petak dogodila dok su Banožićef šef osiguranja i Pejčić Šušković bili na službenoj dužnosti. Vraćali su se iz Bogdanovaca gdje je Banožić sudjelovao na 32. obljetnici sjećanja na teško stradanje civila i branitelja tog kraja. Automobil je slupan na županijskoj cesti Marinci-Bogdanovci.

Iz Ministarstva obrane su ranije potvrdili da vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Pripadnik Oružanih snaga (56) koji je skrivio nesreću kaznu je platio na mjestu događaja, nakon što su mu vukovarsko-srijemski policajci uručili obavijest o počinjenom prekršaju.

Tko je Nataša Pejčić Šušković?

Nataša Pejčić Šušković došla je iz Hrvatskog sabora u Ministarstvo obrane nakon dolaska Banožića, a javnost ju je upoznala na obilježavanju pobjede HDZ-a na prvim višestranačkim izborima u Hrvatskoj 2022. godine, kada je svom šefu Banožiću prilikom ulaska u Hrvatsko narodno kazalište držala kišobran, piše 24sata.

Pejčić Šušković završila je Pravni fakultet u Rijeci, a svoje zadovoljstvo studiranjem podijelila je na stranicama tog fakulteta.

“Dobila sam samopouzdanje glede donošenje odluka, koordinacije rada i komunikacije s drugim akterima”, stoji u njenom iskustvu.

U Hrvatskom je saboru radila kao savjetnica u Uredu za protokol, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari