TOČNO U PODNE U SMIČIKLASOVOJ: SDP u ponedjeljak dolazi na sastanak s MOST-om, s HDZ-om konzultacije već u petak u Dalmaciji

Iz SDP-ove koalicije Hrvatska raste stigla je potvrda da će u ponedjeljak doći na sastanak s MOST-om, koji je zakazan točno u podne, u sjedištu MOST-a nezavisnih lista u zagrebačkoj Smičiklasovoj ulici.

“Socijaldemokratska partija Hrvatske odazvat će se sa svim partnerima koalicije Hrvatska raste pozivu na razgovor kojega je Most nezavisnih lista predložio za ponedjeljak. Svi partneri koalicije Hrvatska raste doći će na predloženi zajednički sastanak Hrvatske raste s Mostom nezavisnih lista i Domoljubnom koalicijom”, priopćili su iz SDP-a.

Iz HDZ-a su pak poručili kako moraju obaviti konzultacije sa svojim koalicijskim partnerima iz Domoljubne koalicije. Ipak, tijekom večeri definiran je njihov susret s MOST-om i prije ponedjeljka.

“Predstavnici Domoljubne koalicije naći će se s predstavnicima MOST nezavisnih lista na zajedničkom sastanku zbog dodatnih usuglašavanja u Dalmaciji, sutra (petak) popodne”, objavio je večeras MOST na svojoj Facebook stranici,

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari