MEĐU BANANAMA

U tvrtki suosnivačice Mosta pronađeno više od 70 kila kokaina: ”Droga je ondje završila-slučajno”?!

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Policija je u Opuzenu, u krugu jedne tvrtke koja se bavi uvozom voća, u nedjelju pronašla između 70 i 100 kg kokaina, a tri osobe koje se doveze u vezu s pronađenom drogom su uhićene.

U dolini Neretve prepričava se nedjeljna policijska akcija tijekom koje su pretraženi skladište tvrtke te kuće uhićenih. Navodno su policajci pregledavali skladište cijeloga dana, bili su naoružani dugim cijevima, a prema neslužbenim tvrdnjama droga je u skladištu tvrtke završila slučajno jer je nitko nije pokupio iz Luke Ploče gdje je došla u kontejnerima s voćem iz Južne Amerike, piše Večernji list.

Kako piše Dubrovački dnevnik riječ je o tvrtki Frigo Bonsai. Frigo Bonsai je tvrtka za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem. Osim na domaćem tržištu, posluju na europskim tržištima i tržištima Južne Amerike.

U sudskom registru stoji kako je riječ o firmi koja je u vlasništvu obitelji Ujdur, a suvlasnica je bivša gradonačelnica Metkovića, osnivačica Mosta, Katarina Ujdur, prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari