NJOJ JE TO - NORMALNO!

Učiteljica iz pakla! Vikala na uplakanog učenika jer mu je brat umro, učenica se popiškila od straha…

Ilustracija (Pixsell)

Bivši učenik je za Varaždinski.hr ispričao da teror učiteljice glazbenog traje godinama. Njemu je rekla da je idiot

Na satu glazbene kulture u varaždinskoj Šestoj osnovnoj školi proteklih se dana dogodio incident koji je uznemirio i učenike i roditelje.

”Učiteljica navedenog predmeta prozvala je učenika da otpjeva pjesmicu, ali s obzirom na njegovo trenutno stanje zbog gubitka brata, on to nije mogao, već je počeo plakati. Pitala ga je zašto plače, a nakon njegovog odgovora da mu je umro brat, povisila je ton i vikala na njega”, ispričao je jedan roditelj.

Dodao je da su sva djeca bila u laganom šoku.

”Nekoliko njih, poneseno sličnim gubitkom bližnjih te navalom emocija, isto je počelo plakati. Učiteljica je i dalje nastavila vikati na svu djecu te nije pokazala razumijevanje za spomenutu situaciju”, kazao je.

Učiteljici je to ‘normalno’

Komentari ostalih roditelja bili su, prenosi nam roditelj, da se zna da učiteljica o kojoj je riječ ima takav odnos i da je to kao normalno te da većina ne želi ništa poduzeti jer se boji mogućih posljedica.

”Osobno ne mislim da je normalno da netko povisuje ton na dijete od 10, 11 godina, pogotovo na dijete koje je u šoku nakon tragičnog događaja. Stvarno užasno da se nešto takvo dešava, pogotovo u ‘Školi za život’!”, smatra roditelj.

Dopis o tome što se dogodilo, doznaje Varaždinski.hr, poslan je i na adresu ravnatelja škole u kojoj se incident dogodio.

Mario Stančić, ravnatelj Šeste osnovne škole Varaždin je samo kratko odgovorio:

”Po primitku obavijesti od razrednice i roditelja, škola je poduzela sve kako bi se moguća problemska situacija razriješila, o čemu će biti obaviješteni roditelji.”

Terorizira učenike desetljećima

No, Varaždinski.hr doznaju od jednog bivšeg učenika kojem je ista učiteljica predavala glazbeni, da ona učenike terorizira već dugi niz godina.

”Imam traume iz osnovne škole samo zbog nje. Nas nije bilo strah matematike, kemije ili fizike već glazbenog. Toliko se znala derati da se jedna učenica upiškila u gaće u razredu od straha, a bili smo onda još šesti osnovne. Meni je rekla da sam idiot jer nisam dobro pjevao ‘U boj, u boj’ iz opere Nikola Šubić Zrinjski u klavir. Unosila nam se u lice i galamila. No, škola je očito ondje drži jer postiže dobre rezultate na natjecanjima s pjevačkim zborom”, ispričao je za Vijesti.hr bivši učenik kojem je sada 29 godina..

U ovoj školi očito ne vrijedi uzrečica: ”Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba.”

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari