ŠOKANTAN SLUČAJ

Video | Uhićen učitelj koji se potukao s učenicima u školi: Policija objavila detalje slučaja

‘Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 61-godišnji profesor škole dvojici učenika za vrijeme održavanja nastave u školi nanio ozljede’, rekli su iz policije

Policija se oglasila o sukobu profesora i učenika u Strojarskoj tehničkoj školi Frana Bošnjakovića u Zagrebu. Podsjetimo, učenik se izderao na profesora (61) koji je pokušavao voditi nastavu, nakon čega je uslijedio fizički nasrtaj profesora na učenika, a sve je zabilježeno na snimci koja je procurila u javnost.

Profesor je u kratkom periodu izgubio četiri osobe iz najuže obitelji zbog čega je već duže bio psihički rastrojen, a učenici su ga, kako se saznalo, maltretirali tijekom nastave.

Nije bilo potrebe za hospitalizacijom učenika

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 61-godišnji profesor škole dvojici učenika za vrijeme održavanja nastave u školi nanio ozljede”, navodi policija.

“Ozlijeđenim učenicima je odmah po događaju pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da su obojica u događaju lakše ozlijeđeni, no nije bilo potrebe za njihovom hospitalizacijom”, rekli su iz policije, kako piše Index.

Profesora čeka kaznena prijava

Profesor je uhićen, a kriminalističko istraživanje je utvrdilo da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju, kazneno djelo tjelesne ozljede i dva kaznena djela povrede djetetovih prava na štetu maloljetnika.

Iz policije također javljaju da će protiv osumnjičenog biti podnijeta kaznena prijava. prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari