ODLIČNA VIJEST

Ukidaju se visoke cijene roaminga između Zapadnog Balkana i EU! Moglo bi zaživjeti ove godine

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Izvrsnu vijest na svom Twitteru objavio je Bojan Glavašević koji nam je u razgovoru rekao da ta ideja već dugo postoji, ali da je danas na odboru za europske poslove u Saboru državna tajnica Andreja Metelko Zgombić rekla da je glavni sporazum već potpisan te da će to sigurno zaživjeti ove godine

“Ima jedna lijepa i važna vijest za stanovnike zemalja Zapadnog Balkana i EU: U 2023. godini konačno bi trebao zaživjeti sporazum o roamingu, pa ćemo moći komunicirati jedni s drugima po istim cijenama koje plaćamo u svojim državama”, napisao je na Twitteru saborski zastupnik Bojan Glavašević.

“Nemamo datum, ali sporazum je potpisan. Očekuje se da zaživi ove godine”, dodao je Glavašević u Twitter objavi.

Nazvali smo Bojana Glavaševića koji nam je rekao da ta ideja već dugo postoji, ali da je državna tajnica Andreja Metelko Zgombić danas na odboru za europske poslove u Saboru rekla da je glavni sporazum već potpisan, ali da se sad čeka potpisivanje još nekoliko bilateralnih sporazuma.

“Na pitanje kad će se to dogodit nije precizirala datum, rekla je samo da će to zaživjeti do kraja ove godine”, rekao je Glavašević, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari