UPOZNAJTE HRABRE MOMKE: Pogledajte kako izgledaju akrobatski manevri Krila Oluje iz pilotske kabine!

Ponos hrvatskog ratnog zrakoplovstva Krila Oluje najavili su svoj program za ovu godinu. Uz već poznate atraktivne manevre po kojima su poznati diljem svijeta, dodali su i nekoliko zahtjevnijih. Doznali smo kako to izgleda iz pilotske kabine, ali i tko su ti hrabri momci

Upravo zato su ovi hrabri ljudi među najboljima na svijetu. Prije godinu dana ova postava Krila Oluje tek se okupila, nakon što je cijela prošla postava otišla u Katar. Piloti su u kratkom roku usvojili osnovne elemente. Ostali su im samo najzahtjevniji koje su kompletirali u danas predstavljenom novom programu.

“Ovaj program već sadrži ne samo te elemente, nego smo stavili još jedan element koji je novi jer je inače bila tradicija Krila Oluje da u svakom novom programu pokušavamo uvijek ubaciti jedan novi element”, pojasnio je pukovnik Damir Barišić, vođa Krila Oluje.

Krila Oluje prvi su put predstavljena javnosti 5. kolovoza 2005. na proslavi 10. obljetnice vojno-redarstvene operacije ‘Oluje’ u Kninu. Od tada su nastupili više od 100 puta u Hrvatskoj i u inozemstvu.
Ilija Radić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari