UPSS! Predsjednica pozvala birače da zaokruže broj 1 – to je Milanovićev broj na listi

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Predsjedničin najnoviji gaf već se munjevito širi društvenim mrežama

”Pozivam vas da na listi zaokružite broj 1 – Kolinda Grabar Kitarović”, poručila je uz blagi smješak Kolinda Grabar Kitarović koja je građane i građanke zapravo pozvala da zaokruže Zorana Milanovića kojemu pripada broj 1 na listi.

Predsjedničin najnoviji gaf već se munjevito širi društvenim mrežama nakon što je poziv biračima da zaokruže protukandidata uz čestitku za blagdane uputila na N1 televiziji, gdje je jedina odgovarala na novinarska pitanja s obzirom na to da se Milanović nije pojavio.

Podsjetimo, redoslijed kanidata u drugom krugu nije određen prema abecedi, već prema broju glasova, a obzirom na to da je Milanović u prvom krugu dobio više glasova od Grabar Kitarović, on je na prvom mjestu na izbornom listiću drugog kruga, koji se održava iduće nedjelje 5. siječnja.

Predsjednica je kasnije danas tijekom posjete Splitu ispravila svoju grešku (OVDJE)

Grabar-Kitarović ispravila gaf: ‘Zaokružite broj 2. Jutros su mi krivo rekli…’

Nemojte nikako na RTL-u propustiti prvu debatu Milanovića i Grabar Kitarović koja se održava u ponedjeljak 30. prosinca u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari