ŽELJKO MAVROVIĆ

Uspješni hrvatski boksač shrvan bolešću kćeri: ‘Od prekrasnog djeteta, pala je u komu…’

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Prije pet godina u svojoj ispovijesti rekao je da ga je gospođa Jadranka Škarica prevarila. ‘Ona drži ljude u šaci. Kada ih uvuče u program, uvjeri ih da direktno komunicira s njihovim energetskim bićem, s njihovom podsvijesti. Uvjeri ih da na duhovnoj razini ona čuva svoje polaznike, da brine o njima energetskom zaštitom’

Ime Željka Mavrovića poznato je u cijelom sportskom svijetu. Jedan je od najboljih boraca koje je Hrvatska ikad imala i bez obzira na to što nije slavio u meču protiv Lennoxa Lewisa, zauvijek će ostati upamćen.

Bilo je to davne 1998. godine, ali često je Mavrović izbivao u javnosti zbog nažalost potpuno drugih stvari.

On i njegova supruga Jelena Mavrović u braku su 25 godina te imaju troje djece, sinove Mirka i Roka te kćer Arijanu o čijoj bolesti je uvijek govorio.

Prije mnogo godina suočili su se s Arijaninom teškom bolešću, kao dvogodišnjakinja je oboljela od meningitisa koji je ostavio velike posljedice na njezino zdravlje. Na liječničke troškove Željko je potrošio milijune i prodao sve svoje vrijedne trofeje, a nažalost, bio je i žrtva prevare, o čemu je iskreno i bez srama pričao za medije, želeći upozoriti ljude koji bi se mogli naći u sličnoj opasnosti.

Prije pet godina u svojoj ispovijesti rekao je da ga je gospođa Jadranka Škarica prevarila.

“Ona drži ljude u šaci. Kada ih uvuče u program, uvjeri ih da direktno komunicira s njihovim energetskim bićem, s njihovom podsvijesti. Uvjeri ih da na duhovnoj razini ona čuva svoje polaznike, da brine o njima energetskom zaštitom. Većina polaznika njezinih programa ima bolesne članove obitelji, kao što i ja imam bolesno dijete, i Jadranka ih uvjeri da ona ‘čuva’ te bolesne bližnje kako ne bi umrli. Kako ne bi izgubili tu zaštitu za svoje bližnje, ljudi postaju ovisni o njoj i pomažu joj financijski i na sve druge načine”, govorio je pa dodao:

“Tijekom ovih zadnjih godina za ništa neću naglasiti da me toliko značajno rastužilo osim da dijete, koje odgajam i koje volim, nije imalo sreće. Često sam znao plakati s tim djetetom. S dvije godine bila je potpuno normalno dijete, ali dogodila joj se upala mozga. U roku od par sati od prekrasnog djeteta, koje ima sve mogućnosti i svu sreću svijeta ispred sebe, pala je u komu i petnaestak dana se nije izvlačila iz nje. Nakon toga smo tri godine radili s njom, pokazivala je neki napredak, ali u jednom trenutku kao da je odbacila sve vrste terapija. Jelena i ja smo se puno puta oprostili od Arijane”, rekao je prije nekoliko godina Željko na ovu temu.

Jelenu i Željka danas rijetko vidimo u javnosti. Nekada je Mavrović i na RTL-u bio stručni komentator, ali se iz svega povukao te se sa suprugom bavi zajedničkim obiteljskim biznisom, uzgojem eko hrane, piše RTL-ov Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari