EKSKLUZIVNA SNIMKA! Migrant ušao u Dubrovnik sakriven ispod autobusa, policija ga uhvatila u luci

Muškarac je stigao na dubrovačko područje skriven ispod autobusa poljskih registracijskih oznaka

Prava drama odvijala se danas u gruškoj luci kad su očevici uočili muškarca kako se izvlači ispod autobusa, pretpostavljajući kako je riječ o ilegalnom migrantu te o svemu izvijestili policiju, doznaje Dubrovački dnevnik.

Muškarac je, prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, stigao na dubrovačko područje skriven ispod autobusa poljskih registracijskih oznaka, a kojeg je policija uhitila.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, muškarac nije bio sam te se uz njega navodno nalazila još jedna osoba koja je pobjegla u Ulicu Andrije Hebranga.

Dubrovački dnevnik u posjedu je ekskluzivne snimke nastale oko 19 sati na području parkinga Luke Gruž iz koje se može vidjeti kako dubrovački policajci uhićuju mlađeg muškarca koji se nalazio ispod autobusa.

Turistički autobus stigao iz Trebinja

Iz neslužbenih izvora Dubrovački dnevnik doznaje kako se tu radi o turističkom autobusu koji je pristigao iz Trebinja.

Za pretpostaviti je kako su muškarci ispod autobusa čekali noć upravo kako ne bi tako lako zapeli za oko policiji, kao i naravno samim građanima.

Vrijedi spomenuti kako je riječ o osobi zasad nepoznatog identiteta te se ne zna iz kojeg je pravca odnosno zemlje stigla.
Dubrovački dnevnik
Foto: Dubrovački dnevnik

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views