EVO GA OPET: “Vježbaj, p…a” postao viralni hit pa autor izjave završio kod Šprajca!

Kretanje i vježbanje, za njega je najvažnije, a bilo bi dobro ako ste u mirovini, tvrdi, vježbati tri sata tjedno

Rijetko je koji video u Hrvatskoj postao viralan kao onaj u kojem umirovljenik od 82 godine koji u 15 sekundi objašnjava da gripa ne postoji i da umirovljenici umjesto da opterećuju zdravstvo trebaju vježbati.

On je Taljati Toni Selmani, na Cvjetnom trgu u slučajnoj anketi ga je snimila N1 televizija, a video je u 3 dana pogledalo 400.000 ljudi. Gospodin Selmani bio je gost RTL Direkta i već na početku otkrio kako se umirovljenici ne ljute na njega zbog izjave.

“Presretni su kad me sretnu svi. Kažu ‘dobro ste rekli’. A Zašto? Imate doktore i profesore, svi se daju dok su zdravi. Svima si pomogao dok si zdrav i radio, čim dođeš u mirovinu trebaš se posvetiti sebi, a oni su svi većinom lijeni za sebe”, tvrdi Selmani.

‘Kretanje i vježbanje je najvažnije’

Kaže kako nikad nije bio bolestan i smatra da bolest ne postoji. “Um liječi i uništi sve. Po jutru se dan poznaje. Dok ležiš staviš ruke iza leđa, dva jastuka pod noge da ti one budu ravne. Tijelo vježbate s duhom”, objašnjava Selmani. Nadalje dodaje kako vježba te da sve vježbe osmišljava sam.

Gospodin Selmani objašnjava kako se pere hladnom vodom, a smatra i da bi, bez obzira na vrijeme, svi trebali provoditi vrijeme vani. Kretanje i vježbanje, za njega je najvažnije, a bilo bi dobro ako ste u mirovini, tvrdi, vježbati tri sata tjedno.

Cijeli razgovor s gospodinom Selmanijem i sve njegove savjete pogledajte u videu.

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari