FANTASTIČNO! Matuljke spontano zapjevale na aerodromu u Frankfurtu i oduševile na stotine putnika iz cijeloga svijeta!

Foto: Screenshot

Članice Ženskog zbora KUD-a Učka Matulji upravo su na putu u Rijeku – vraćaju se iz Švedske, s 4. Europskih zborskih igara u Goteborgu

Jedna od nekoliko najvećih svjetskih zračnih luka, ona u Frankfurtu, doživjela je danas nešto nezapamćeno: u velikoj aerodromskoj hali, gdje je akustika gotovo pa savršena, matuljske zboristice spontano su zapjevale popularnu skladbu “Con te partiro” i oduševile na stotine putnika koji su se u tom trenutku zatekli u aerodromskoj zgradi!

Članice Ženskog zbora KUD-a Učka Matulji upravo su na putu u Rijeku – vraćaju se iz Švedske, s 4. Europskih zborskih igara u Goteborgu gdje su pod vodstvom maestra Saše Matovine nastupile po prvi puta, odmah osvojivši simpatije i publike i kolega natjecatelja!

4. Europske zborske igre u švedskom Goteborgu (European Choir games Gothenburg 2019) jedno je od najcjenjenijih i najmasovnijih zborskih natjecanja u Europi i svijetu. Ove godine na Igrama je nastupilo čak 129 zborova iz 36 zemalja a uz zboristice KUD-a Učka Matulji nastupile su i članice Klape Kastav, također pod vodstvom Saše Matovine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari