OPAKO DOBAR AUTO

VIDEO/FOTO: Pogledajte kako izgleda nova proizvodna linija za Rimčev C_Two prototip

Foto: Rimac Automobili

Timu će sada za sastavljanje svakog C_Two automobila trebati oko pet tjedana

Rimac Automobili predstavio je novu proizvodnu liniju za proizvodnju C_Two prototipa električnog super sportskog automobila u nedavno otvorenom pogonu u Velikom Trgovišću.

Kako su objavili iz Rimac Automobila, linija će ubrzati proizvodnju C_Two prototipova potrebnih za konačnu validaciju i testiranje sudara nužnih za homologaciju širom svijeta.

Timu će sada za sastavljanje svakog C_Two automobila trebati oko pet tjedana, što znači da će vrijeme proizvodnje biti skraćeno na pola u usporedbi.

Pogledajte Video:

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Rbv19JVeQt4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

U punom će kapacitetu moći proizvesti četiri C-Two automobila na mjesec. Ipak, u Rimcu postupak proizvodnje započinje znatno ranije prije samog sklapanja gotovih komponenti na liniji, budući da se veliki broj komponenata i sustava proizvodi u tvornici u Svetoj Nedelji i Velikom Trgovišću, nakon čega se isporučuje do linije montaže vozila.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari