OPAKO DOBAR AUTO

VIDEO/FOTO: Pogledajte kako izgleda nova proizvodna linija za Rimčev C_Two prototip

Foto: Rimac Automobili

Timu će sada za sastavljanje svakog C_Two automobila trebati oko pet tjedana

Rimac Automobili predstavio je novu proizvodnu liniju za proizvodnju C_Two prototipa električnog super sportskog automobila u nedavno otvorenom pogonu u Velikom Trgovišću.

Kako su objavili iz Rimac Automobila, linija će ubrzati proizvodnju C_Two prototipova potrebnih za konačnu validaciju i testiranje sudara nužnih za homologaciju širom svijeta.

Timu će sada za sastavljanje svakog C_Two automobila trebati oko pet tjedana, što znači da će vrijeme proizvodnje biti skraćeno na pola u usporedbi.

Pogledajte Video:

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Rbv19JVeQt4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

U punom će kapacitetu moći proizvesti četiri C-Two automobila na mjesec. Ipak, u Rimcu postupak proizvodnje započinje znatno ranije prije samog sklapanja gotovih komponenti na liniji, budući da se veliki broj komponenata i sustava proizvodi u tvornici u Svetoj Nedelji i Velikom Trgovišću, nakon čega se isporučuje do linije montaže vozila.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views