Glasnović vikao na zastupnika: ‘Ti si kameleon i gnjida! Nemoj s***, majmune jedan!’

Cijelu je situaciju nastojao smiriti Miro Bulj, a Furio Radin je pozvao saborsku stražu da ih razdvoji

Buran dan u Saboru. Naime, tijekom rasprave zamalo je došlo do fizičkog obračuna između nezavisnog Željka Glasnovića i Željka Lenarta iz HSS-a.

Dok je Željko Glasnović imao izlaganje, iz saborskih klupa mu je nešto dobacio HSS-ov Željko Lenart. Na to je Glasnović u potpunosti izgubio živce:

“Dobro prijatelju, dobro znam, smrdi mi ovdje. Začepi. Ti si kameleon i gnjida”, rekao je Glasnović.

Lenart je nakon Glasnovićeva izlaganja rekao da se radi o povredi Poslovnika.

“Povrijeđen je članak 238. Gospodin Glasnović mene vrijeđa kao zastupnika. U mojoj obitelji nitko nije bio u partiji, ali nismo niti pobjegli u Kanadu i 30 godina se sakrivali u Kanadi kao vi. Vi držite moralne propovijedi”, poručio je Lenart.

Na to mu je Glasnović počeo dobacivati “da je majmun i da ne s***” te ustao iz klupe i gotovo fizički na njega nasrnuo. Cijelu je situaciju nastojao smiriti Miro Bulj.

Predsjedavajući Furio Radin je neuspješno pokušavao smiriti tenzije da bi u nekom trenutku zamolio saborsku stražu “da razdvoji zastupnike”.

Glasnović se potom vratio u klupu.

“Gospodine Glasnoviću, nismo u Legiji stranaca, ovo je Sabor. Sjednite, prekinimo s time”, povikao je Radin u polupraznoj sabornici.
Vijesti.hr
Foto: Screenshot/Youtube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari