MOTIVACIJA ILI...?

I Hrvatska nagrađuje cijepljenje! Jednima besplatne toplice, a drugima predstave… Hoće li upaliti?

Ilustracija: Riportal - M.L.

Amerikanci imaju lutriju, dijele jointove, stipendije studentima, čak i pištolje, i u Srbiji su isto pokušali s dinarima i pečenim volovima. A što radi Hrvatska?

Pretpostavimo da se ne želite cijepiti, i da vam za razliku od Lovrena nitko nikako ne može promijeniti mišljenje. Biste li se predomislili da nakon cijepljenja recimo imate priliku osvojiti 250 000 dolara? Možda bi se predomislili i da vam netko ponudi besplatne krafne svaki dan do kraja godine, ili da dobijete bon za shopping. Sve zemlje danas muči taj isti problem, i svi pokušavaju što god znaju.

Amerikanci imaju lutriju, dijele jointove, stipendije studentima, čak i pištolje, i u Srbiji su isto pokušali s dinarima i pečenim volovima. A što radi Hrvatska koja ima 700.000 doza viška? Zasad znamo da će od ponedjeljka sela obilaziti COVID autobusi u kojima će se moći cijepiti tko želi, a u Splitu, kako smo danas doznali tko se cijepi – može besplatno na jednu predstavu u HNK. Ali jučer je premijer rekao županima da očekuje od njih da daju impuls da se sve ubrza…

Od jointa do vola pečenog! Od Jay Lo i princa HArryja, do Jelene Karleuše. Tako su u svijetu i regiji pozivali na cijepljenje, kod nas su originalni bili samo Zagorci i Splićani…

Više u videoprilogu RTL-a:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari