IMA TU SVEGA: Provjerili smo kako izgleda vozni park ministrice Žalac i njene obitelji

Mercedes, o kojem se ovih dana mnogo priča, nije samo jednom viđen u dvorištu ministrice

Stari mercedes iz 1995. upisan je na imovinskoj kartici ministrice Žalac. Peugeot kojim je ministrica naletjela na desetogodišnju djevojčicu. Službeni automobil na raspolaganju Gabrijeli Žalac. Službena škoda octavia na raspolaganju majke Gabrijele Žalac. Peugeot u vlasništvu roditelja supruga ministrice. Mazda 6 u vlasništvu oca ministrice. Još jedna mazda 6 koja je danima parkirana u dvorištu kuće roditelja o čijem vlasništvu za sada nemamo informacija.

To sve je vozni park ministrice i roditelja.

Mještanima Vinkovaca stoga nije uvjerljiva priča da su roditelji Gabrijele Žalac bili u potrebi iznajmiti skupocjenog mercedesa E-klase i za iznajmljivanje mjesečno plaćati oko šest tisuća sedam stotina kuna.

“Nije u redu svakako. Trebala je prijaviti. Ako nije prijavila treba snositi neke pravne posljedice sigurno”, smatra Mihael.

“Mislim da mora sve prijaviti. To se zna. Nema tu diskusije uopće. Ako mi obični građani moramo, pogotovo ljudi koji su istaknuti u politici i javnom životu to trebaju napraviti”, kaže Jasna.

“Ona je u vrhu vlasti i trebala bi se u skladu s tim i ponašati”, smatra Zora.

Pod upitnikom je i objašnjenje ministrice da je mercedes parkiran u njenom dvorišt,u a ne dvorištu njenih roditelja.

Ono glasi: “Brat je parkirao automobil ispred kuće od roditelja pa su mercedesa morali parkirati kod nje”. No te su dvije kuće udaljene oko četiri kilometra. Vozi se kroz centar Vinkovaca, gradsku gužvu, semafore.

Nimalo praktično, pogotovo jer ispred kuće od roditelja ministrice Žalac ima parkirališnog prostora za čak 6 ili 7 automobila. Zašto je skupocjenog mercedesa parkirala čak 4 kilometra dalje ostaje poprilično nejasno.

I susjedi su potvrdili da taj automobil nije samo jednom viđen u dvorištu ministrice, no tko danas vozi mercedesa?

Nakon što je afera izbila i nakon što je mercedes E-klase snimljen u dvorištu ministrice Žalac, on kao da je u zemlju propao.

Gdje se nalazi sada – ostaje misterij.
Tin Kovačić

Više u VIDEOPRILOGU!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari