Jandroković o Žalac kao Vojko V: ‘Netko je sabotira. Možda je Vlada, možda su Srbi…’

Pokazala je ugovore i to je to, nemam što dodati, poručio je Jandroković

Nakon što je ministrica regionalnog razvoja i europskih poslova Gabrijela Žalac poručila kako sumnja da joj afere podmeće netko iz HDZ-a, oglasio se glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

“Pokazala je ugovore i to je to, nemam što dodati”, poručio je Jandroković, a na pitanje novinara vjeruje li joj, odvratio je: ”Rekla je da auto nije njezin, da je ugovor na roditelje. Što se dogodilo, ja spoznaja nemam”.

Jandroković je potvrdio da je prije dva ili tri tjedna bio u hotelu čiji je vlasnik Josip Stojanović Jolly kad je bio na skupu HDZ-a u Šibeniku: ”Prespavao sam i sve platio. Gospodina Stojanovića poznajem, ali nismo prijatelji.”

Istaknuo je i da je s ministrom Olegom Butkovićem provjerio priču oko nabave autobusa u Splitu. “Tu ne bi trebalo biti nikakvog utjecaja ministrice Žalac, shvatio sam da je ona potpisala odobrenje sredstava, a natječaj je provodilo splitsko poduzeće u suradnji s Ministarstvom prometa.”

Međutim, Jandroković nije odgovorio radi li se o unutarstranačkom obračunu: ‘Nemam takvih spoznaja. Ne mogu vam komentirati ništa novo jer sam to čuo jučer. Ali na što točno ministrica misli – ne znam”.

Upitan je li neozbiljno od Žalac što je izašla s takvim optužbama, Jandroković je citirao stihove Vojka V.

”Morate nju pitati. Glavni tajnici ne moraju sve znati. Možda postoje neke informcije koje do mene nisu došle. Možda netko je sabotira i protiv nje lobira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni’, kazao je kroz smijeh Jandroković.
Vijesti.hr
Foto: Pixell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari