UMIROVLJENI PILOT

Video | Iz Istre se javio legendarni pilot: ‘U Rumunjskoj su časnici za navođenje gledali utakmicu Real-PSG’

Screenshot RTL

Inzistira kako netko u Torrejonu treba odgovarati

Ivan Selak, umirovljeni pilot Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, kazao je kako je cijela ova situacija bizarna.

Tko je poslao ovu letjelicu u Zagreb, za njega nije ključno pitanje, izvještava Maja Brkljača za RTL Vijesti.

Više u VIDEOPRILOGU:

”Odakle je došlo u Zagreb znamo. Za mene je ključno pitanje kako je uspio doći do Zagreba i tresnuti na Zagreb. Način na koji je taj dron došao ovdje, to je splet okolnosti. Tehnika nije svemoguća, a oni koji rade s tom tehnikom su očito spavali i očito su nesposobni za izvršenje svoje zadaće. Kako u Rumunjskoj, tako u Mađarskoj, tako i u Hrvatskoj. A naročito u Torrejónu u Španjolskoj”, kazao je Selak.

Selak je pojasnio kako je dron poletio iz Ukrajine, u Rumunjskoj su bili časnik za navođenje i njegov zapovjednik.

”Časnik je mlad čovjek, njegov zapovjednik nekakav uhljeb koji je tu došao da ga se zrakoplovstvo riješi. Časnik za navođenje onako mlad i ambiciozan kaže ‘nešto leti k nama, šefe’, a ovaj odgovara ‘daj, šta leti k nama? nemoj me gnjaviti’ i gleda utakmicu.
Tko igra? Recimo igra Real i PSG, dron prelazi preko Rumunjske, ovaj uopće ne reagira. Dolazi u Mađarsku i tamo je priča ista. Rezultat je taman 1:1”, opisao je Selak.

Inzistira kako netko u Torrejonu treba odgovarati i za njih Selak pretpostavlja da su gledali utakmicu.

”Mi treći u lancu, smo mala zemlja. Prošao je cijelu Mađarsku, ako ne dižu oni, ako se ne javljaju iz Torrejona, šta ćemo mi?”, kazao je umirovljeni pilot.

Selak tvrdi kako je danas napokon čuo glas razuma, a to je Plenkovićeva izjava kako je ovo bila izrazita prijetnja RH.  A tvrdi kako je ”glas nerazuma” bila izjava da to nije prijetnja Hrvatskoj, izvještava Maja Brkljača za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari