“Je li vam sada jasnije zašto je bolje ostati doma?”

Foto: Screenshot video

Italija je zemlja koja je u Europi najviše pogođena pandemijom koronavirusa

Najmanje su 7.063 osobe umrle u svijetu od pojave koronavirusa u prosincu, prema novim podacima do 10 sati u utorak, a više od 180.090 zaraženih je u 145 zemalja i teritorija, piše agencija AFP na temelju podataka nacionalnih kriznih stožera i WHO-a.

Italija je zemlja koja je u Europi najviše pogođena pandemijom koronavirus. Milijarder i bivši premijer Silvio Berlusconi donirat će deset milijuna eura pokrajini Lombardiji koja je u Italiji najteže zahvaćena epidemijom koronavirusa, kako bi se osigurali dodatni kreveti za intenzivnu skrb, najavila je u utorak njegova stranka.

A koliko je stanje u talijanskim zdravstvenim ustanovama alarmantno, vidljivo je i iz ovog videa kojega je na društvenim mrežama objavio Cristian Zanin, a prikazuje stanje u jednoj od talijanskih bolnica pogođenih izvanredno velikim priljevom pacijenata oboljelih od posljedica zaraze koronavirusom. Svoju objavu popratio je naslovom/komentarom: “Je li vam sada jasnije zašto je bolje ostati doma?”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari