Juričan nastavlja ‘udarati’ po Bandiću! Objavio opaki status i najavio film “Kumek”

Foto: screenshot

Juričanov film u produkciji Hrcina trebao bi imati premijeru u travnju 2020. godine

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan nastavlja svoju “priču” kritiziranja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića iz kampanje, a danas je na svom Facebooku objavio video naslovljen “Udruženi adventski poduhvat” kojima najavljuje svoj film Kumek.

Juričanov film u produkciji Hrcina trebao bi imati premijeru u travnju 2020. godine. Najavni video za film snimljen je u srpnju 2019. godine tijekom otvaranja Ljeta na Zrinjevcu.

Juričanov status prenosimo u cijelosti:

“Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna mušterija, u slobodno vrijeme rezač etiketa, dolazi na otvaranje Ljeta na Zrinjevcu kojeg organizira kralj zagrebačkog Adventa s najvećim brojem kućica – Denis Mohenski. Veza Mohenskog i Bandića je Bandićev vozač Zdravko Krajina. Krajina se privatno druži s Mohenskim, bio mu je između ostalog i na otvaranju vile u Novigradu. U slobodno vrijeme Krajina zarađuje sa svojom tvrtkom Eko sajam rentanjem štandova na glavnom zagrebačkom Trgu. Krajina je dao na Sudu, prema navodima Uskoka, kao svjedok u aferi Agram, u kojoj je Bandić prvooptuženi, lažni iskaz.

Bandiću na rukoljub dolaze i Anita i Darko Tuček, ključni svjedoci u aferi Bundekfest. Darko Tuček optužio je Bandićevog pajdu Zdenka Antunovića za uzimanje mita. Bandić je godinama opstruirao Tučeke da organiziraju festival na jezeru Bundek. Sve dok 2018. nije krenuo sudski proces – afera Bundekfest, onda im je došao i na otvaranje festivala.

Tuček renta preko svoje tvrtke Fest kućice kraljevima Adventa. Tuček je također viđen kako u ljeto 2019. silazi s mitskog kata iznad bistroa Deno od Denisa Mohenskog u kojem se održavaju po Zagreb ključni sastanci.

Robert Ljutić neformalni je tjelohranitelj Milana Bandića; formalno je zaposlen u Uredu gradonačelnika – Protokolu. Ljutić je prvooptuženi u aferi Čokolada. Svi ostali u toj aferi već su na Županijskom sudu priznali krivnju”, stoji u statusu Darija Juričana.

Vijesti.hr
Foto: Screenshot/trailer filma Kumek

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari