VIDEO: Komadina nakon poraza od Milanovića: ‘Dok sam ja živ, revašizma u SDP-u ne smije i ne može biti’

Komadina je rekao da revanšizma u SDP-u ne smije biti te da od Milanovića očekuje decentralizaciju i demokratizaciju SDP-a

Na redovnoj konferenciji za novinare je primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, koji je izgubio u utrci za predsjednika SDP-a, poručio da se nitko ne treba bojati.
“Dok sam ja živ svi koji su glasali za mene ne moraju se bojati za sebe kao što se ni ja ne bojim za sebe. Revanšizma u stranci ne smije i ne može biti, ali mnogi ovi proroci, koji su analitičari stranke, a nikada nisu izašli, niti dobili ijedne izbore u stranci, bolje im je da malo najprije razgovaraju među sobom”, odgovorio je Komadina na pitanje strahuje li od odmazde za sebe i svoje i ljude.

“Moja je sreća što na izborima za župana glasaju građani županije, a ne samo Ana Komparić Devčić i Željko Jovanović”, naglasio je.

Smatra da je znakovit broj članova stranke jasno rekao da se stranka treba promijeniti, naglasio je da mu je žao što to nije bio natpolovični broj, da je Hrvatskoj potrebna jaka socijaldemokracija te da se ona gradi iz svih 20 županija i Grada Zagreba. “Naravno da mi nastavljamo rad s još većim entuzijazmom ovdje u Primorsko-goranskoj županiji”, dodao je.

Ponosan je na rezultate u Međimurju i Vukovarsko-srijemskoj županiji, jer drži da su te županije na razini simbola vrlo indikativne i znakovite.

Komadina je čestitao SDP-ovcima Vuku Grgiću i Marinu Ćikoviću koji su pobijedili na prijevremenim lokalnim izborima u Novoj Gradiški, odnosno u Matuljima, kazavši da se po jutru dan poznaje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari