KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA ‘Kad biskup Košić protiv vas zazove Boga, Bog će odmah preći na vašu stranu’

Uvaženi sisački biskup Košić javno se požalio o svojim problemima s Bogom. Naime, biskup je bacio nekakvu kletvu na premijera Andreja Plenkovića

Uvaženi sisački biskup Vlado Košić javno se požalio o svojim problemima s Bogom. Naime, biskup je na svom Facebooku bacio nekakvu kletvu na premijera Andreja Plenkovića u kojoj ga je zbog koalicije s HNS-om nazvao političkom prostitutkom.

Svašta je uvaženi prelat na Facebooku nadrobio, i o gay paradi i o Hodu za život i o HDZ-u, i o Bruni i o Zlatku, ali poanta je na kraju poslanice Plenkoviću:

“Molim se za Vas, veli biskup Plenkoviću, ali me Bog s obzirom na Vas više ne uslišuje.”

Sisački biskup je, dakle, javno priznao da ga ni dragi Bog više ne šljivi jer mu nije prvi put da s njim ima problema. Naime, negdje uoči lokalnih izbora biskup Košić je pozvao svoje vjernike da glasaju protiv SDP-ove gradonačelnice Kristine Ikić Baniček.

Biskup je i tada bacio kletvu i zazvao Svevišnjeg.

“Molim se Bogu, da se ta protugrađanska i protuvjerska vladavina gradom Siskom završi i da dođe netko tko će osjećati sve građane svojima i svima jednako pomagati”.

I što je napravio dragi Bog kad je čuo molitvu biskupa Košića?

Kristini Ikić Baniček odmah je dao još jedan mandat na čelu Siska, a SDP-ovcima najviše mandata u Gradskom vijeću.

Dakle, dragi vjernici i nevjernici, dragi Andrej, kad biskup Košić protiv Vas zazove Boga, Bog će odmah preći na vašu stranu.

Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari