KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA: ‘RTL je zauzeo oba važna brda u državi. Poslali bi nekog i u oporbu, ali nitko nije toliko očajan’

Čini se kako stvari ipak idu na bolje…

Od vijesti iz društveno političkog života moramo se pohvaliti i onom da naš bivši kolega Zoltan Kabok postaje glasnogovornik HDZ-a. Naime bivši glasnogovornik Ivan Jabuka nije više mogao izdržati sve te afere u stranci pa je mir i dobru plaću našao u Hrvatskoj turističkoj zajednici, a naš Zoltan se evo prihvatio tog nezahvalnog zadatka da govori što mu drugi kažu i time je zaokružio svoju lijepu i uspješnu novinarsku karijeru.

Podsjetimo, prije Zoltana i naša bivša kolegica Mirjana Hrga je otišla na Pantovčak kao savjetnica predsjednice Republike čime je RTL defacto zauzeo oba brda i ključne pozicije u državi.

Poslali bi nekog i u oporbu ali nitko od naših kolega nije toliko očajan tako da je ta politička skupina zasad van kontrole, što ionako svi već vidimo.

Eto toliko o vijestima iz našeg sokaka.

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari