KAKO UŠTEDJETI?

Video | Krenuo novi krug prijava za subvencioniranje stambenih kredita, pomaže i nova aplikacija – Kreditorko

Podignuti kredit odmah ili pričekati, kako izračunati visinu rate i koliko uštedjeti ako koristite APN subvencije, sve odnedavno možete pronaći u jednoj aplikaciji

Od ponedjeljka, kada je krenuo novi krug prijava za subvencioniranje stambenih kredita, u APN je stiglo 1065 zahtjeva za subvenciju, a do sada ih je obrađeno 200-tinjak.

Prve Odluke o odobrenju trebale bi biti u bankama već ovaj petak.

U proračunu za ovu godinu za tu je mjeru predviđeno 50 milijuna kuna, što bi prema dosadašnjim procjenama trebalo biti dovoljno za oko 4 i pol tisuće zahtjeva. Isti iznos najavljen je i za iduću godinu, za one koji ne uspiju ostvariti pravo na subvenciju ove godine. Od 2017., kada je krenuo ovaj program, za subvencije je isplaćeno nešto više od 710 milijuna kuna.

Podignuti kredit odmah ili pričekati, kako izračunati visinu rate i koliko uštedjeti ako koristite APN subvencije, sve odnedavno možete pronaći u jednoj aplikaciji – Kreditorko.

Što je Kreditorko i kako funkcionira, više pogledajte u prilogu Jelene Pajić za RTL:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari