PLATAK S VISINE: Goranski sportski centar objavio prekrasan video snimljen dronom

Video je na društvenim mrežama doživio iznimnu popularnost i brojne pohvale

Na Facebook profilu Goranskog sportskog centra Delnice postavljen je video „Higher Level/Pogled iznad“ koji prikazuje popularno izletište iz ptičje perspektive.

U produkciji GSC-a Platak i Primorsko-goranske županije video je snimljen dronom kako bi dočarao još neviđen pogled na skijališta, sanjkališta i ugostiteljske objekte Platka, i može se reći da je naum producenta i autora snimke ostvaren – Platak i iz ovako neuobičajene točke gledišta ostavlja promatrača bez daha!

https://www.facebook.com/goranskisportskicentar.delnice/videos/925871644236755/

Video je na društvenim mrežama doživio iznimnu popularnost i brojne pohvale, a njegovoj promociji se pridružujemo i mi dijeleći ovaj video na našem web portalu Riječanin kako bi ga pogledalo što više ljudi.

Kako domaćih tako i stranaca, kako bi ovi fantastični prizori u njima pobudili želju da posjete ovo sve popularnije izletište koje pruža nebrojene mogućnosti za rekreaciju i uživanje posjetitelja u svim godišnjim dobima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari