RASKOL U STRANCI: Hrvoje Runtić napustio Živi zid, viđen na kavi s MOST-ovim Grmojom!

Runtić tvrdi kako je već kod javnog bilježnika ovjerio izjavu o napuštanju pozicije supredsjednika Živog zida i sve funkcije

Saborski zastupnik Živog zida Hrvoje Runtić napustio je tu stranku, piše Index.

Runtić tvrdi kako je već kod javnog bilježnika ovjerio izjavu o napuštanju pozicije supredsjednika Živog zida i sve funkcije.

Runtić je kazao da su Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić osnovali novu stranku te da je takav potez sumnjiv iz više razloga te kako on ne želi biti taj kome će DORH i Porezna kucati na vrata ukoliko on ostane jedini supredsjednik Živog zida.

Raskol u stranci koja je bila najveće iznenađenje na nedavnim parlamentarnim izborima počeo je odmah nakon izbora, a sukobili su se Runtić i Mihaela Varga s jedne, te Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Pernar s druge strane.

Grmoja i Runtić na kavi

Reporter RTL televizije Hrvoje Krešić na Twitteru je podijelio fotografiju novinara Sanjina Španovića na kojoj, na kavi, sjede Nikola Grmoja iz Mosta te Hrvoje Runtić koji je baš danas i službeno napustio Živi zid.

Grmoja i Runtić našli su se u Importanne centru, a što su pričali na kavi i da li to znači da bi Runtić mogao prijeći u redove Mosta nismo uspjeli saznati jer nismo mogli doći do komentara spomenutog dvojca.

grmoja-runtic

Foto: Twitter/Sanjin Španović

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari