Ruža Tomašić u buketu dobila prijetnju: ‘Degutantno! Čekam ih do petka, a onda idem na policiju’

‘Ako je sve to istina neka pokažu, neka me popljuju, a ako ne pokažu, onda ih idem prijaviti’, poručila je za RTL Danas Tomašić

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić na svom je Facebook profilu objavila da je dobila prijeteće poruke od anonimnih pošiljatelja.

Poruke su stigle uz buket cvijeća. Pismo je naslovljeno na ružu Hrvatske Ružu Tomašić, a stiglo je u Malu dvoranu Vatroslava Lisinskog, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore.

Pogledajte više u Videoprilogu:

Ruža Tomašić bila je gošća RTL-a Danas.

“Nisam još otkrila tko mi prijeti, čekam da pokažu dokumente koje imaju. Rekla sam da ću čekati do petka i onda ih idem prijaviti policiji. Ako je sve to istina neka pokažu, neka me popljuju, a ako ne pokažu, onda ih idem prijaviti”, poručila je za RTL Danas Tomašić.

Osvrnula se na optužbe izrečene u pismu, ali i na optužbe koje već godinama kruže…

“To već godinama kruži – “ja znam tko je ubio Paradžika, ja sam imala muža Srbina, a s njim sam imala sina. radila sam Udbu s kodnim imenom Bosanka… Sve je to degutantno”, kazala je Tomašić za RTL Danas.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari