"DOBRO GA POZNAJEM"

Škorina sestra: ‘Predsjedništvo neće prihvatiti ostavku. Nagovorit ćemo ga da ostane na čelu Domovinskog pokreta’

Marko Lukunić/PIXSELL

Škorina ostavka zapravo je logičan nastavak političke karijere u kojoj Škoro nije realizirao niti jednu svoju političku ambiciju

Vrijedilo je. S tim riječima je Miroslav Škoro završio svoju karijeru kao lider Domovinskog pokreta.

U objavi na Facebooku koja je iznenadila i njegove suradnike Škoro je dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika stranke koje bez njega ne bi ni bilo.

Vijest je iznenadila i cijelu političku scenu, ali Škorina ostavka zapravo je logičan nastavak političke karijere u kojoj Škoro nije realizirao niti jednu svoju političku ambiciju, a zbog te političke karijere mu je zastala i estradna karijera.

Dakle prije bismo rekli da nije vrijedilo, ali saborski zastupnik Škoro i dalje ostaje a i to nešto vrijedi.

Politika ga više ne zove. “Ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke. Vrijedilo je!”, napisao je Škoro na Facebooku.

Kakvi osobni razlozi? Nije objasnio. Iz njegove stranke odmah su u priopćenju priznali da su iznenađeni. “Iako nas je ostavka našeg predsjednika, Miroslava Škore, pomalo zatekla, s razumijevanjem je prihvaćamo Hvala Ti, od srca, dragi naš Miro”, objavili su iz DP-a.

Prihvaćamo ostavku? Ma kakvi. Mogući prekret najavljuje večeras za Direkt Škorina sestra, saborska zastupnica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović. Kaže da je priopćenje u kojem se zahvaljuju Škori pisao stranački PR, a ostavku tek treba prihvatiti Predsjedništvo stranke.

“Ja očekujem da se predsjedništvo što prije sastane i u ime svih naših 10,000 članova njegovu ostavku ne privati”, kaže Vučemilović, a na konstataciju da je Škoro napisao da je ostavka neopoziva odgovara:

“Imali smo mi i ministre koji su davali nekoliko puta ostavke, tako da on je jedan vrlo emotivan čovjek koji je i čovjek trenutka znate ja ga poznajem jako dobro vjerujem da ćemo ga uspjeti nagovoriti da ostane predsjednik Domovinskog pokreta”.

Cijeli prilog Ivana Skorina pogledajte u videu: 

Ivan Skorin

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari