SPEKTAKULARNI DOČEK: Brončane Kauboje dočekao pun Trg hrvatskih navijača!

Brončani rukometaši napokon su stigli na slavlje priređeno njima. Do Katedrale ih je dovezao autobus, a na Trgu bana Jelačića ih je dočekala više tisuća ljudi.

Hrvatski rukometaši na spektakularan su način stigli do europske bronce. Kauboji su u nedjelju pobijedili Norvešku u borbi za treće mjesto osvetivši im se tako za poraz u prvom krugu Europskog prvenstva u Poljskoj.

trg navijači

Danas ih je, na povrarku u Hrvatsku, dočekao Trg bana Jelačića ispunje navijačima! Kauboji su na pozornici, zajedno sa Zaprešić Boysima s kojima pjevaju neslužbenu himu ove nove Hrvatske: Neopisivo. Potom je zasvirala hrvatska himna. Voditelj je kasnije predstavio rukometaše. Na pozornici im se pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

“Napravili smo veliku stvar već protiv Poljske. Slava? Nije mi teško naviknuti se na to, imam ja već godina. Svi smo super, prava smo ekipa. Zaslužili smo ovu broncu. Prije par dana nismo očekivali doček”, poručio Ivan Stevanović.

autobus hrvatska

“Noć je bila malo naporna, ali jako smo sretni zbog medalje. Nismo znali gdje ćemo i kako završiti. Imali smo toliko problema, a evo uzeli smo medalju”, kazao je Marko Kopljar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari