VELIKA PROMOCIJA: Istralandia osvojila peto mjesto u konkurenciji 300 vodenih parkova Europe

Ovogodišnji uspjeh Instralandije veliki je tim više što je vodeni park, na obroncima doline rijeke Mirne, u funkciji tek tri godine a među deset najboljih vodenih parkova u Europi, je najmlađi

Vodeni park Istralandia dobio je nagradu za peto mjesto, među 300 vodenih parkova u Europi koliko se natjecalo za ovogodišnje prestižno priznanje European Star Award 2016-Europe’s Best water parks, piše iPress.

Nagradu za peto mjesto u kategoriji najboljih vodenih parkova Europe primili su na svečanosti održanoj 19. rujna u Barceloni, Branko Kovačić, vlasnik i Silvio Kraljević voditelj tvrtke Aquapark Istralandia.

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja za najbolji vodeni park u Europi je španjolski Siam park na Tenerifima. Drugo mjesto osvojio je također španjolski vodeni park Costa Caribe dok je treće mjesto osvojio Tropical Islands iz Njemačke, a četvrto turski vodeni park Aqua Fantasy.

U samo tri godine postojanja vodeni park Istralandia primio je već 11 nagrada na internacionalnom, regionalnom i nacionalnom prostoru, što najbolje ‘govori’ o kvalitetnom sadržaju, velikoj investiciji te ogromnom trudu i zalaganju tima koji vodi Istralandiu i tijekom ljetne sezone radi na visokoj kvaliteti ponude, sa zadovoljstvom na dosad postignute uspjehe u svijetu vodenih parkova Europe, pohvalio nam se po povratku iz Barcelone vlasnik tvrtke Vodeni park Istralandia Branko Kovačić.

Internacionalni ocjenjivački sud u kojem su bili predstavnici iz 12 europskih zemalja u ocjenjivanju vodenih parkova pozornost je davao kvaliteti i sigurnosti atrakcija, kvaliteti ugostiteljske ponude, čistoći, urednosti i hortikulturnom uređenju prostora vodenog parka.

Ovogodišnji uspjeh Instralandije veliki je tim više što je vodeni park, na obroncima doline rijeke Mirne, u funkciji tek tri godine a među deset najboljih vodenih parkova u Europi, je najmlađi!

Posebnu težinu ovogodišnjem priznanju za peto mjesto daje i činjenica da u bližem okruženju Istralandije, u Italiji, radi 110 vodenih parkova, od kojih su neki u funkciji i više od 25 godina a plasirani su slabije od Istralandie.

Tijekom tri mjeseca rada, od 11. lipnja do 14. rujna, Istralandiju je posjetilo i zabavljalo se 180.000 posjetitelja. U vrhu sezone zabavu na 20-tak atrakcija u Istralandii potražilo je dnevno i do 4.500 gostiju.

Brojne, dosad, primljene nagrade obvezuju upravu Istralandie na proširenje, kako prostora vodenog parka tako i ‘podizanje’ novih atrakcija.

Već su u tijeku poslovne aktivnosti za proširenje Istralandie, s postojećih 8 na 30 hektara površine, rekao nam je voditelj vodenog parka Silvio Kraljević. Osim gradnje novih vodenih atrakcija želimo u sklopu Istralandie otvoriti kamp i kamper odmorište, s obzirom na odličnu lokaciju vodenog parka uz prometnu infrastrukturu, što će uz nove vodene atrakcije stvoriti bolje uvjete za dolazak i boravak u Istralandiji a što će ostaviti traga i na boljim turističkom rezultatima Hrvatske.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari