VESELO U 2019.: U Rijeci poznata satnica dočeka, pogledajte kakav je program diljem ‘Lijepe naše’

Photo: Ilustracija (Nel Pavletic/PIXSELL)

Glazbe, slavlja i veselja sigurno neće nedostajati u iščekivanju 2019. godine

Sitno se broji do najluđe noći u godini! Program novogodišnjeg dočeka na Korzu, u organizaciji Grada Rijeke, održat će se na pozornici pored Kraša i Trga Republike Hrvatske prema sljedećoj satnici:

22.00 – 22.45 – Nord
22.45 – 00.00 – Fit
00.00 – 01.15 – Whiteheads
01.15 – 02.30 – Vojko V

Vatromet će se upriličiti u ponoć s krova Robne kuće Ri.

Nekadašnji član Dječaka, solo karijeru gradi u reperskim vodama. Splićanin Vojko Vrućina bit će glavna zvijezda riječkog dočeka na Korzu.

“Pozdrav, ovdje Vojko iz Splita. 31.12. u Rijeci na Korzu nastupamo ja i DJ VRH, nemam ništa pametno reći o tome osim što će biti fešta. Pozivam sve Riječane da s nama provedu Novu godinu”, poručio je Vojko Vrućina.

A od danas znamo i kako će izgledati proslava Nove godine na najvećem dočeku na otvorenom u Hrvatskoj, na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.

No, velika slavlja i velike zvijezde očekuju se i na trgovima diljem zemlje. Uz spektakularan vatromet i šampanjac, na glavnom zagrebačkom trgu zabavljat će se uz dašak Dalmacije.

Tisuće ljudi staru godinu ispratit će uz Četiri tenora i DJ Akademiju.

“To nam je velika čast, zadovoljstvo, moram priznati, da uđemo u novu godinu s drugačijim pjesmama, arijama, Verdijem, daškom jednog drugog Zagreba”, kazao je Đani Stipaničev.

Točno u ponoć, već tradicionalno, građanima će Novu godinu čestitati sam gradonačelnik, a nakon prvih 15 minuta u 2019. godini pozornicu preuzima Hladno pivo.

“Neće biti snijega, neće biti jako hladno. Uvjeren sam da će biti pravi tulum”, poručio je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić.

“Vidimo se, ja se nadam u što većem broju, Hladno pivo će pokazati još jednom što smo radili u ovih zadnjih 30 godina”, rekao je Mile Kekin.

Najluđa noć 2018. godine

U najluđoj noći pjevat će se i plesati na splitskoj rivi uz grupu Magazin i Jasmina Stavrosa koji je već pola stoljeća na estradi, a Novu godinu gotovo uvijek provodi radno.

“Od 69-te do sada, osim te jedne, oko 48 novih godina”, rekao je Stavros.

Nina Badrić i Tony Cetinski zapjevat će na Stradunu. Feštu u Makarskoj najavio je Mladen Grdović, a Zadranima će na Silvestrovo svirati Neno Belan.

Dobru noć Porečanima priprema Zdravko Čolić, dok će u susjednom Rovinju nastupati Prljavci.

Veselje na trgovima diljem Hrvatske trajat će do dugo u novogodišnju noć.
Donna Diana Prćić

POVEZANI VIDEO: