STRAŠNO

Žena nasrnula na kupače jer su maknuli ležaljke: “Ovo je moja plaža, ja sam je izgradila”

Foto: Screenshoot/ Facebook/ Miroslav Rajh

Miroslav Rajh, Zaprešićanin, koji provodi godišnji odmor u Milni na Braču, objavio je na svom Fejsu snimku u kojem ga verbalno napada žena zbog toga što je maknuo ležaljke njenih gostiju s plaže.

Riječ je o plaži Hana ispod dvorca Kaštil Jela. Žena koja se predstavila kao “vlasnica plaže” počela je verbalno napadati i vrijeđati ljude koji su se sunčali na plaži, točnije nekoliko djevojaka. Onda joj se obratio čovjek koji ju je snimio i rekao da je on maknuo ležaljke, Index.hr.

Vidno iznervirana nastavila je vrijeđati, a potom je šutnula kutiju pizze prema djevojci koja je ležala na plaži, da bi nakon toga šutnula i limenku piva i otišla. Doznajemo da je to Lucija Vlahović, na Braču poznata kao Smojina grofica jer je u njezin dvorac često dolazio Miljenko Smoje.

Što se dogodilo na plaži?

“Netko je ovdje silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k’o cigani. Tamo je gradska plaža”, rekla je i pokazala prema drugoj plaži.

“Ova plaža ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je vidjeti, da ga pljunem, tko je to napravio”, nastavlja ona.

Potom se javlja Rajh i kaže da je on to napravio.

“Pa kako se usudite”, pita ga ona.

“Što”, odgovara on na što žena počinje vikati.

“To su naše ležaljke, ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila, ja ne mogu… Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo radi takvih kao što ste vi. Vi bi sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite”, viče.

“Ali ovo vam je državno dobro”, odgovara Rajh.

“Nemojte mi dirati ležaljke. Ne bi smjeli, da imate morala, ni biti tu”, nastavlja viku žena i naprasno odlazi te usput na putu prema nazad šutne kutiju pizze i limenku piva.

“Čovjek mi se unosio u lice i psovao, napao je i žene”

“Jučer 27.7.2021. godine rano u jutro čovjek je na državno dobro postavio dvije ležaljke i netragom je nestao! Kako nije odmah sjeo, legao, sunčao se, kupao…nakon sat vremena oslobodio sam plažu za nadolazeće ljude! Zašto bi netko zauzimao plažu a nije na njoj! Pa da! Kada je čovjek došao za 3-4 sata i shvatio da su mu ležaljke maknute svoju ljutnju i gnjev usmjerio je prema triju ženama koje su bile u blizini.

Rekao sam mu kako sam upravo ja maknuo ležaljke, no kao da nije čuo! Danas u jutro ista priča! Lijepo pozdravi i tako počnemo razgovor i velim čovjeku da je to državno dobro i kako ne može tu stavljati ležaljke. I kako nije u redu da je jučer napao žene, da sam mu upravo ja maknuo ležaljke! I krene ovaj povisivati ton i unositi mi se u lice! Hm…

Uglavnom napravili smo balans zbog jučerašnjeg maltretiranja nježnijeg spola, tako da je pravda zadovoljena!

Kada se udaljio, ponovno sam maknuo ležaljke, zločesti ja…

I onda dolazi vlasnica plaže!

Inače navečer ljudi dolaze na plažu cugat i jest, a ne pokupe smeće za sobom! O čikovima neki drugi put!”, objavio je Rajh u svom statusu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari