PRIJAVA INSPEKTORATU RADA

Juričan prijavio Plenkovića inspekciji jer nije nosio kacigu na Pelješkom mostu

Foto: Pixsell

Dario Juričan, aktivist i redatelj, prijavio je premijera Andreja Plenkovića Inspektoratu rada jer nije nosio zaštitnu kacigu na spajanju Pelješkog mosta.

Njegovu objavu s Fejsa prenosimo u nastavku, piše Index.

“Ne želim ni zamisliti što bi bilo da je neki element Pelješkog mosta pričepio Plenkovićev ego”

“PRIJAVA INSPEKTORATU RADA

Dana 28.7.2021. godine premijer Andrej Plenković se na svojoj Facebook stranici https://www.facebook.com/andrej.plenkovic.rh/posts/6003492343025983 pohvalio citiram: “Pelješki most je spojen! Hrvatska je spojena! Realizirali smo generacijski i svehrvatski projekt. Hvala svima!”

Zabrinut sam i žalosti me što je Plenković svojim postupkom – nenošenjem zaštitne kacige i prsluka za vrijeme radnog procesa doveo u zabludu cijeli državni vrh RH, ugrozio sigurnost svite, a time je prekršen i Zakon o zaštiti na radu (NN 71/14, 118/14, 154/14 , 94/18, 96/18), te Pravilnik o zaštiti na radu (NN 105/2020).

VIDEO DANA:

“Pitajte Martinu Bienenfeld gdje je nova špelunka za tajne sastanke”

Ne želim ni zamisliti što bi bilo da je neki element Pelješkog mosta pričepio Plenkovićev ego. Tragedija.

Stoga molim Inspektorat rada da postupi sukladno ovlastima i zakonskoj obvezi i kaznom ukaže na HDZ-ovo nepoštivanje pravnog poretka i zakona RH.

Premijer je radnim danom dostupan na: Vlada RH, Adresa: Trg svetog Marka 2, Zagreb, ukoliko ga tamo ne nađete pitajte Martinu Bienenfeld gdje je nova špelunka za tajne sastanke.

S poštovanjem,

Dario Juričan, gradonačelnik svemira i počasni gradonačelnik Vruje”, objavio je Juričan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari