VIJEST IZ VIROVITICE U Rijeku stiže vlak s tisuću izbjeglica?

Kako danas na svom portalu izvještava Informativni centar Virovitica (www.icv.hr), u Virovitičko-podravsku županiju ušao je vlak s migrantima, njih oko tisuću, koji se kratko zaustavio u Virovitici.

Tamo je migrantima kojih je u vlaku bilo oko tisuću dijeljena voda (dijelili su je djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Virovitica, policije i Hrvatske željeznice), a put su nastavili dalje, kako doznaju Virovitičani, preko Koprivnice i Zagreba do krajnjeg odredišta vlaka – Rijeke!

Ovo je prva takva kompozicija koja je krenula iz Osijeka, a bit će ih još, javlja Informativni centar Virovitca. U kompoziciji je bilo sedam vagona punih migranata, a u Virovitici, gdje su bili 20-ak minuta, dijeljena im je voda. Na Željezničkoj stanici Virovitica bili su i djelatnici policije, koji su pazili da netko “ne odluta iz vlaka”. (www.icv.hr, Fotografije: Matija Rođak)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari