Nakon što je ministar Vili Beroš ponovio da je podmirio cijeli račun u kafiću u Zadru, oglasio se i vlasnik kafića, piše Net.hr

“Zar mislite da bih kao ministar u Vladi republike Hrvatske ostao nekome dužan 2 kune? Naravno da nisam dužan. Incidenta nije bilo”, rekao je danas Beroš, a o svemu se oglasio i vlasnika kafića:

“Gospodin Beroš nije ostao dužan ništa, žao mi je došlo do ovoga. Nisam bio tamo kad je bio gospodin Lukić. Ja sam bio kasnije i nije bilo spora da je ministar ostavio cijeli iznos”, rekao je vlasnik kafića Josip Kadija.

Splet nesretnih okolnosti

Beroš je zamolio konobaricu da stavi masku, ona je to odbila pa se ministar digao i otišao. Vlasnik kafića kaže da njegovi zaposlenici inače nose maske.

“Inače se nose maske, malo se zanemarilo možda kako se smirila situacija, a jučer je bilo i sporno. Kafić je na trgu, ja sam za to da se nose maske i inače se nose. Recimo u 95 posto slučajeva se nose. Mislim da ministar nije zaslužio da ga se ovako proziva. Žao mi je zbog svega. Konobarica nije ni prepoznala ministra Beroša, mlada je cura. Mislim da je to bio splet nesretnih okolnosti”, kaže vlasnik kafića za Index.