O DANU ZALJUBLJENIH

Video | Voditeljica na Valentinovo ‘ubola u sridu’: ‘Ako vam sve te sladunjave gluposti ne idu na živce, ove godine bi mogle jer…’

RTL-ova novinarka i voditeljica dala je zanimljiv komentar u uvodu u jednu čudesnu ljubavnu priču, a kojeg možete poslušati u video prilogu

Inflacijsko Valentinovo donijelo je 100 posto skuplje ruže i minimalno 10 posto skuplje čokolade i večere u restoranima. Ali, ima i dobrih vijesti. RTL Direkt pronašao je par koji će u travnju proslaviti pune 73 godine braka. Jelena i Josip pekač otkrili su svoju tajnu dugovječnog braka.

“Dok sam dolazio uvijek smo bili jedan pokraj drugog. Isto kao i danas. Grlio sam je, ljubio”, kaže Josip.

Kada su se vjenčali, 1950. godine, prvi puta upotrijebljena je kreditna kartica, osnovan je NATO, rođen je Stevie Wonder, a te je godine Hajduk treći put postao jugoslavenski prvak.

‘Svako jutro on meni donese kavu’

“Nekad se malo porječkamo, posvadimo, pokeckamo što bi se reklo, ali uvijek jedan popusti. Danas mladi, čim krene jedan problem odlaze jedno od drugog. Nema vam neke tajne. Važno je praštanje i toleriranje”, otkrili su.

Nisu hodali kao što danas prije braka hodaju dečko i cura. Svidjeli su se jedno drugome i Josip je odmah zaprosio Jelenu. Od tada su dobili troje djece, devet unučadi, devet praunučadi.

“Svako jutro on meni donese kavu, moju košaru lijekova, kekse. Sad više jedno drugom trebamo nego kada smo bili mladi”, kaže Jelena.

Nema što za ljubav ne bi napravili. A ljubav nije ista kada imate 90 ili šest i pol godina.

‘Kad se zaljubiš, mozak ti bude kao pekmez’

Šestipolgodišnji David još nije krenuo u školu, ali danas je obukao košulju jer poslije ide kod cure Dore.

“Jednom smo se poskrivećki poljubili u usta, no nadam se da teta ovo ne čuje”, otkrio je, kao i da se zacrveni kada vidi Doru.

“Ljubav je kada nekoga volimo. Kada ga poštivamo. Kada ga tješimo, kada mu pomognemo”,kaže šestipolgodišnja Marija. Zaljubljena je u Andriju koji joj je dobar prijatelj, drag je i ne ljuti se te joj pomaže kad je u nevolji.

Šestogodišnja Helena kaže, kad se zaljubiš, zarumeniš se i mozak ti bude kao pekmez.

Šestipolgodišnji Mislav kaže da ima čak tri cure, Sofiju, Mariju i Veroniku.

Vita kaže da je najbolje kad imaš muža ili ženu jer se stalno družiš s njim. ‘Osim prijatelja, imaš i njega’, istaknula je, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari