KOD SPLITA

Vučjak nasrnuo na ženu i ljubimca; Maleni pas Messi završio na teškoj operaciji

Foto: Unsplash

Vučjak je u Srinjinama kod Splita napao ženu i njenog psa samojeda. Vlasnica Vera je s teškim ozljedama noge, vrata i ramena primljena na hitnu pomoć, a pas Messi je u Samoboru na operaciji. Smrskane su mu čeljust i kosti noge.

“Ne znam odakle bih počela. Pričam sve ovo samo da se ne bi više nikada dogodilo, da spasimo djecu i ljude u mjestu”, rekla je potresena Vera u razgovoru za Dalmatinski portal.

Opisala je detalje napada

Krenula je sa psom u šetnju i čekala kćer kad ih je vučjak napao, piše Index.

“Taj je vučjak inače u kavezu, u dvoru. Često bi komentirali da ne daj Bože da izleti, ubio bi nekoga. Zgrabio je psa pa napao mene. Zaustavio se promet, izašli su ljudi pomoći, ali nisu ga uspjeli odvojiti od nas. Onda je netko otišao do vlasnika”, nastavila je Vera.

VIDEO DANA:

“Ipak, najvažnije je da naš Messi preživi operaciju i bude dobro”, dodala je i poslala apel.

“Nije meni cilj da se ubije taj vučjak, nego da se spriječi način držanja opasnih pasmina. Ovaj vlasnik može opet uzeti drugog i na isti način ga tretirati i imat ćemo istu opasnost. Zaustavimo to, spriječimo tragedije. Promislimo samo da je moglo biti dijete na mom mjestu”, zaključila je Vera. Ona inače boluje od lupusa, kronične autoimune bolesti. S napadom i ranama joj se pogoršalo stanje, a antibiotike zbog bolesti sada ne može piti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari