KUPAC U VLASTITOJ TVRTKI

Galerija | WOW! Pogledajte kako izgleda Nevera napravljena posebno za Matu Rimca!

Tvrtka Rimac Automobili objavila je fotografije Nevere koja je proizvedena za vlasnika tvrtke Matu Rimca. On je, navode iz tvrtke, sudjelovao u dizajniranju svog automobila. Vozilo nosi njegovo ime i predstavlja “samu inkarnaciju njegove izvorne vizije vrhunskih performansi”, piše u priopćenju, piše Index.

Rimčeva Nevera ima karbonsku karoseriju koja je tonirana u crveno, s naglascima od golih karbonskih vlakana.

Hrvatske zastave ručno su oslikane na bočnim retrovizorima, a ova Nevera ima i posebno dizajnirani motiv munje skriven ispod stražnjeg spojlera u čast olujama po kojima je Nevera dobila ime.

“Mate je poznat po tome što je iznimno ponosan na dom Rimac Grupe u Hrvatskoj, čak je odbijao preseliti poslovanje u teškim prvim godinama unatoč ponudi ulaganja”, piše u priopćenju.

Rimac je odlučio za asimetrične ukrase u interijeru – pretežno crne s jedne strane i crvene s druge strane. U kabini se nalaze i izvezeni motivi Solinjanke. skulpture koja se nalazi u zagrebačkom Arheološkom muzeju.

“Pomalo je ludo iskustvo biti kupac vlastite tvrtke, a ni ja vjerojatno nisam bio najlakši kupac. Kao i kod svih naših kupaca – postojao je proces sukreacije; dijeljenje ideja, njihovo razvijanje i konačno usavršavanje dok ne dobijete Neveru koja stoji sama i razgovara s vama osobno. Rezultat ne samo da izgleda sjajno, već govori važnu priču za mene”, rekao je Rimac, piše Index.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari